Kafoe-Fotografie

 

Wellicht overweegt u om een fotograaf te vragen uw trouwdag vast te leggen. Dierbare herinneringen waar u en uw naasten nog dikwijls van zullen genieten. Wij zijn graag bereid om u hierbij van dienst te zijn. Wij zijn aangesloten bij het Landelijke netwerk "Droomreportage" (www.droomreportage.nl) wat extra garanties geeft voor een geslaagde reportage van een van uw belangrijkste dagen.

Garanties Om een echte droomreportage te realiseren willen wij u natuurlijk beter leren kennen. Daarvoor gaan wij met u een intensief gesprek aan om duidelijk te krijgen wat u precies voor ogen hebt en welke stijl bij u past. Samen met u willen we komen tot de reportage die u later met plezier terug kijkt en die u mee terug neemt naar die fantastische ervaringen op de dag van uw huwelijk. Samen met u zullen we ook de lokaties zoeken die daar bij horen om het optimale effect te sorteren. Een droomreportage is geen solowerk, maar een optimale samenwerking tussen u, uw gasten en de fotograaf

Mocht u belangstelling hebben om ons te vragen een dergelijke herinnering voor u vast te leggen kunt u contact opnemen via de contactpagina of rechtstreeks bellen met 06-22507719. We zullen dan een afspraak maken om met u te bespreken wat uw wensen zijn en hoe wij dat denken aan te pakken. Mocht dat leiden tot een goed gevoel bij u en ons, zullen wij u een offerte voorleggen die we met u bespreken om een en ander nog te "finetunen" om het optimale resultaat voor u te realiseren.

Prijsindicatie
U krijgt binnen 3 weken na afloop alle foto's in hoge resolutie digitaal op DVD, Bstick of via "wetransfer" aangeleverd, vrij door jullie te gebruiken voor het maken van een album of afdrukken. 
Het is ook mogelijk een trouwalbum door ons te laten verzorgen in diverse kwaliteiten afhankelijk van uw wens (prijs afhankelijk van uw wensen).


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee